Mester Popular Restaurari Bucuresti-Sector 1

DANART IMPORT EXPORT SRL

Mester Popular Restaurari Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DANART IMPORT EXPORT SRL - Mester Popular Bucuresti-Sector 1.


DANART IMPORT EXPORT SRL
Restaurari profesionale de opere de arta Bucuresti
0213.190.986

  Restaurari Tablouri Mobilier Antichitati Sector 1Atelierul Danart Restaurari utilizeaza o serie de tehnici specifice conservarii si restaurarii bunurilor artistice, realizate pe suport de panza, lemn sau carton. Interventiile noastre tin cont de unicitatea si originalitatea fiecarei lucrari in parte si in acelasi timp de aspectul estetic si istoric al operei de arta.

  Ca orice obiect si tablourile sau ramele acestora se pot deteriora. Reconditionarea ramelor nu este o operatie simpla, poate cere mai mult timp sau poate fi costisitoare, de la caz la caz. Daca avem de-a face cu o rama deosebita, care a completat fericit designul incaperii de-a lungul timpului sau poarta cu ea amintiri dragi, merita atat efortul dvs cat si al nostru. Restaurarea picturilor cu atentie deosebita la detalii, consolidarea suportului panzei si a suportului de lemn, integrarea cromatica, vernisarea picturii si altele.

  Pentru noi, nicio provocare nu depaseste talentele specialistilor nostri, astfel incat clientii sunt incurajati sa se intereseze despre orice serviciu de reconditionare sau de restaurare oferit.

Produse si Servicii

Societatea presteaza restaurari profesionale de opere de arta, astfel: pictura in tehnici diverse pe toate tipurile de suport pentru piese de patrimoniu mobil si patrimoniu fix - monumente.

  • restaurari in domeniul artelor plastice si decorative
  • restaurari tablouri
  • restaurari pictura murala interioara in biserici
  • restaurari iconostase si mobilier bisericesc
  • restaurari alte componente artistice in monumente istorice: lambriuri, mobilier stil, tapiserii si draperii, sculptura din lemn (aurit, pictat)
  • restaurari piese de mic mobilier
  • proiecte de restaurare
  • expertize, evaluari obiecte de arta.

Pentru informatii suplimentare si viitoare colaborari nu ezitati sa ne contactati!

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Galerie foto