Mester Popular Podoabe-Bijuterii Bucuresti-Sector 1

Andrei Victor Costin

Mester Popular Podoabe-Bijuterii Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Andrei Victor Costin - Mester Popular Bucuresti-Sector 1.


Costin-Victor Andrei este un personaj aparte în familia meşterilor populari români. Discret, înţelept, cu o fizionomie care te duce cu gândul la isihaştii neştiuţi ai Carpaţilor (de aici şi apelativul „Părintele”!), meşterul din Bucureşti e o prezenţă tonică peste tot pe unde Dumnezeu îi poartă paşii.
Îndrăznim să afirmăm că nu e acasă în Bucureşti, deşi de multă vreme îşi duce traiul acolo.  Rădăcinile sale se regăsesc în străvechiul ţinut al Neamţului, acolo unde revine cu mare, mare drag. Este fiul unui om care îşi iubeşte, cu multă demnitate, ţara şi neamul, e vorba de Justin Andrei, cercetător ştiinţific gradul I, fost director al Institutului de Geologie al României, omul care a îndrăznit, alături de câţiva alţi temerari, să spună verde în faţă unei clase politice ticăloşite mai multe adevăruri despre controversatul proiect de la Roşia Montană. Tatăl său, în peste 55 de ani de cercetare a adâncurile pământului românesc, a adus la lumină zeci de zăcăminte de hidrocarburi, sare gemă, cupru, aur, argint, molibden, plumb, zinc, bioxid de carbon ş.a. De la bătrânul geolog şi geofizician a moştenit fiul Costin-Victor curajul şi bărbăţia, precum şi cunoaşterea fascinantei lumii minerale. De remarcat că această pasiune pentru lumea cristalelor, din care se „nasc” bijuterii unice, au moştenit-o şi copiii săi. De altfel, bijuteriile lucrate de Costin-Victor Andrei probează din plin afirmaţia că obiectele se impregnează cu energia făuritorului lor, iar energia lui Costin-Victor Andrei este una profund benefică şi apotropaică.
Iată, aşa pe negândite, Costin-Victor Andrei a ajuns la 50 de ani, însă sufletul său pulsează de acea puritate şi candoare la care ne trimite mereu Mântuitorul nostru, puritate şi candoare care au fir direct cu Împărăţia Cerurilor. Costin-Victor Andrei este un meşter scump, un om de care te îndrăgosteşti iremediabil atunci când ajungi să-i cunoşti tainiţele sufletului. E un boier al neamului nostru, un nobil al spiritului rătăcit printre meşterii şi negustorii acestui veac tulbure.
Meşterii Moldovei îi urează confratelui lor „rătăcit” prin metropola bucureşteană să rămână acelaşi om bun de pus la rană, acelaşi sfătuitor înţelept şi acelaşi boier al spiritului românesc! La Mulţi Ani cu sănătate şi spor în toate cele bune!

Produse si Servicii

  • podoabe
  • bijuterii

Galerie foto