Mester Popular Cosari Timisoara

Eugen Dorobantu

Mester Popular Cosari Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Eugen Dorobantu - Mester Popular Timisoara.


Intr-o perioada in care incalzirea globala este un subiect din ce in ce mai dezbatut, firma noastra se concentreza pe constructia de sisteme de incalzire in deplina concordanta cu mediul inconjurator.

In principal produsele oferitede noiu sunt SEMINEELE, SOBELE si COSURILE DE FUM. Semineul imbina esteticul si utilul, fiind o piesa esentiala in cadrul incaperii in care se afla.

Cu toate ca, de cele mai multe ori, SEMINEUL este privit ca un element de design, acesta este in primul rand un sistem eficient de incalzire, avand ca principala caracteristica functionalitatea.

Firma noastra comercializeaza si executa toate tipuri de SEMINEE: seminee pe lemne simple sau seminee tip centrala termica, seminee pe pelet, seminee pe gaz si seminee electrice, sobe pe lemn , sobe pe pelet, centrale pe lemn si centrale pe pelet, precum si cosuri de fum si accesorii necesare bunei functionari a acestora. .

Semineele pe lemne au cea mai mare eficienta termica fie ele seminee cu aer cald sau seminee tip centrala termica. Seminee pe lemne tip centrala se conecteaza la sistemul de incalzire (radiatoare), si pot realiza incalzirea intregii locuinte si/sau producerea apei calde menajera. Pot fi dotate optional cu rotisor . Totodata, Semineele pe lemne pot fi seminee deschise si seminee inchise. Semineele inchise care beneficiaza da una sau mai multe suprafete vitrate de diverse forme si dimensiuni.

Daca doriti sa beneficiati de caldura si ambianta create de un SEMINEU, dar sunteti o persoana foarte ocupata , va oferim seminee pe gaz echipate cu telecomanda, cu un design clasic sau modern.

Atat semineele pe lemne, cat si semineele pe gaz necesita cos de fum.

Cea mai simpla modalitate de a avea un semineu o reprezinta semineul electric. Timpul de montaj este redus, nu necesita cos de fum, ci doar o priza. Design-ul este modern sau clasic si cele mai multe modele beneficiaza de telecomanda.

Din punct de vedere al design-ului, al imbracamintii oferim modele rustice, clasice, moderne si futuriste. Cateva dintre acestea va invitam sa le vedeti pe site. Altele le puteti admira in cataloagele noastre. Executam lucrari si dupa modelul clientului. Asiguram proiectare si consultanta. Materialele din care executam imbracamintea sunt dintre cele mai diverse(marmura, granit, piatra naturala, piatra de rau, rigips, caramida termorezistenta…..), iar alegerea finala va apartine dumneavoastra.

Daca sunteti nostalgici dupa iernile petrecute la bunici, va propunem o gama de sobe pe lemne clasice sau tip centrala. Va oferim modele rustice si moderne care se incadreaza perfect in ambianta caminului dumneavoastra. Suprafata vitrata a usii va permite sa admirati focul. Ocupa spatiu putin,dar au randament termic ridicat, utilizand Sistemul de Combustie Curat – S.C.P. Se curate si se intretin foarte usor si rapid.Unele dintre modele beneficiaza si de cuptor. Cele tip centrala se pot conecta la sistemul de incalzire(radiatoare) pentru a asigura incalzirea intregii locuinte sau/si apa calda. Sobele necesita cos de fum.

Firma noastra va ofera produse care pot fi utilizate si in sezonul cald: grill-urile de gradina si bucatariile de vara. In grill-urile noastre puteti pregati un gratar savuros fara a va afuma. Puteti opta pentru un grill prefabricat sau pentru unul construit la fata locului, pentru un rotisor electric sau pentu unul manual.

Bucatariile de vara reprezinta o oaza de desfatare pentru “specialistii”in gastronomia traditionala, dar si pentru pofticiosi…Pot fi dotate cu vatra pentru paine, cuptor de pizza, grill, spatiu pentru gatit la ceaun(gulas, mamaliga, saramura pescareasca),etc.

Dintre accesorii va oferim: solutie pentru curatat sticla termorezistenta, ceara pentru piatra, seturi de unelte pentru foc in diverse modele si culori, rotisoare electrice sau manuale.

Produse si Servicii

  • SEMINEE PE LEMN
  • SEMINEE PE GAZ
  • SEMINEE ELECTRICE
  • SEMINEE PE PELET
  • FOCARE DE SEMINEE
  • SOBE
  • GRILURI SI CUPTOARE
  • COSURI DE FUM